Caffe da Vinci

Če vam ni vseeno kakšno kavo pijete vi in vaše cenjene stranke, je naša ponudba prava za vas.

Pri prodaji kave na slovenskem trgu je nekje običajno, da dobavitelj kave zagotovi “brezplačen aparat”, skodelice, ledomate, reklame in na ključnih mestih tudi da denar za nekajletno pogodbo o sodelovanju. S tem zaveže kupca k nakupu, hkrati pa si zagotovi relativno visoko prodajno ceno, v kateri se skriva vse, kar je dal kupcu brezplačno.

Kava je za lokal najdobičkonosnejši posel, zato lastniki pozabljajo, da je zelo pomembno, koliko ga ta brezplačnost resnično stane. Naprimer v Italiji, domovini espressa, gostinski lokal noče prejeti aparata, ker trdijo, da je to tako, kot bi taxi vozil z rent-a-carom.

Naša kava je MOKA (sestava: 90% arabica, 10% izbrana robusta) iz Trevisa pri Benetkah. Spada med vrhunske kave, kakršno so navajeni piti slovenski kavopivci. Cena kave je 10,40 EUR/ KG + ddv. Dostava nad 30 kg, do 50 km iz Ljubljane vključena v ceno.


Dovolite, da vam predstavimo sistem, ki je osvojil domovino espressa – Italijo, sedaj pa prihaja tudi v Slovenijo. Sistem za vsakega ljubitelja izvrstne italijanske arome kave. Če vam ni vseeno kakšno kavo pijete vi in vaše cenjene stranke ali če hodite po kavo v sosednji gostinski lokal, je ta ponudba zelo primerna za vas.

Dobra kava, dober espresso: za to je potrebna izvrstna kava in še posebej vrhunski kavni aparat. Za uporabnike kot ste vi, je rešitev v E.S.E. (Easy serving Espresso) – kavnih ploščicah:

Zakaj v ploščicah?

  • izvrstna kava – pravi espresso
  • izvrstna aroma kave, ker je vsaka ploščica vakumsko pakirana
  • preprosta uporaba – nič umazanije s kavno usedlino
  • uporaba v posebnem profesionalnem aparatu v inox izvedbi
  • hitra priprava – 20 sekund

 

Torej, če ste ljubitelj pravega italijanskega espressa, je podjetje Kamit pravi naslov za vas.

V kolikor po prvem klicu ni odziva poskusite ponovno, najbrž smo ravnokar pri kavi.